Home

 › 

Family Health

 › 

Most People Don’t Know Who Owns These Popular Brands

Most People Don’t Know Who Owns These Popular Brands

Most People Don’t Know Who Owns These Popular Brands
© PeopleImages / Getty Images
1. Who owns Nickelodeon?
© Michael Loccisano / Getty Images
Answer: Paramount Global
© Massimo Giachetti / iStock Editorial via Getty Images
2. Who owns ESPN?
© Mike Windle / Getty Images for ESPN
Answer: Disney
© Marvin Samuel Tolentino Pineda / iStock Editorial via Getty Images
3. Who owns CNN?
© SeanPavonePhoto / iStock Editorial via Getty Images
Answer: Warner Bros. Discovery
© 2023 Getty Images / Getty Images Entertainment via Getty Images
4. Who owns Frito-Lay?
© Joe Raedle / Getty Images
Answer: PepsiCo
© jetcityimage / iStock Editorial via Getty Images
5. Who owns Dasani?
© skodonnell / iStock Unreleased via Getty Images
Answer: The Coca-Cola Company
© Roman Tiraspolsky / iStock Editorial via Getty Images
6. Who owns Gerber?
© Mario Tama / Getty Images
Answer: Nestlé
© jetcityimage / iStock Editorial via Getty Images
7. Who owns Axe?
© cleanwalmart / Flickr
Answer: Unilever
© JJFarquitectos / iStock Editorial via Getty Images
8. Who owns Quaker Oats?
© amberkennedy / Flickr
Answer: PepsiCo
© jetcityimage / iStock Editorial via Getty Images
9. Who owns Fox News?
© Drew Angerer / Getty Images News via Getty Images
Answer: Fox Corporation
© Michael Nagle / Getty Images News via Getty Images
10. Who owns National Geographic?
© 2024 Getty Images / Getty Images Entertainment via Getty Images
Answer: National Geographic Partners
© 2014 Getty Images / Getty Images Entertainment via Getty Images
11. Who owns Fandango?
© SrdjanPav / E+ via Getty Images
Answer: Comcast
© SweetBabeeJay / iStock Editorial via Getty Images
12. Who owns Chrysler?
© RomanBabakin / iStock Editorial via Getty Images
Answer: Stellantis
© jetcityimage / iStock Editorial via Getty Images
13. Who owns Purina?
© AiskyRoger / iStock via Getty Images
Answer: Nestlé
© Justin Sullivan / Getty Images
14. Who owns Oreo?
© Justin Sullivan / Staff / Getty Images
Answer: Mondelez International
© jetcityimage / iStock Editorial via Getty Images
15. Who owns DiGiorno?
© jjsala / Wikimedia Commons
Answer: Nestlé
© Sundry Photography / iStock Editorial via Getty Images
16. Who owns DreamWorks?
© Kevin Winter / Getty Images
Answer: Comcast
© Ethan Miller / Getty Images
17. Who owns DC Comics?
© Jack Taylor / Getty Images News via Getty Images
Answer: Warner Bros. Discovery
© Kevin Winter / Getty Images Entertainment via Getty Images
18. Who owns IMD
© demaerre / iStock via Getty Images
Answer: Amazon
© jetcityimage / iStock Editorial via Getty Images
19. Who owns Cadbury?
© Say-Cheese / iStock via Getty Images
Answer: Mondelez
© Mike Mitchell / Wikimedia Commons
20. Who owns Whole Foods?
© anouchka / iStock Unreleased via Getty Images
Answer: Amazon
© Alex Wong / Getty Images News via Getty Images
Most People Don’t Know Who Owns These Popular Brands
1. Who owns Nickelodeon?
Answer: Paramount Global
2. Who owns ESPN?
Answer: Disney
3. Who owns CNN?
Answer: Warner Bros. Discovery
4. Who owns Frito-Lay?
Answer: PepsiCo
5. Who owns Dasani?
Answer: The Coca-Cola Company
6. Who owns Gerber?
Answer: Nestlé
7. Who owns Axe?
Answer: Unilever
8. Who owns Quaker Oats?
Answer: PepsiCo
9. Who owns Fox News?
Answer: Fox Corporation
10. Who owns National Geographic?
Answer: National Geographic Partners
11. Who owns Fandango?
Answer: Comcast
12. Who owns Chrysler?
Answer: Stellantis
13. Who owns Purina?
Answer: Nestlé
14. Who owns Oreo?
Answer: Mondelez International
15. Who owns DiGiorno?
Answer: Nestlé
16. Who owns DreamWorks?
Answer: Comcast
17. Who owns DC Comics?
Answer: Warner Bros. Discovery
18. Who owns IMD
Answer: Amazon
19. Who owns Cadbury?
Answer: Mondelez
20. Who owns Whole Foods?
Answer: Amazon

Most People Don’t Know Who Owns These Popular Brands

It might feel like there are endless choices when you walk through a store or scroll through streaming options, but the reality is very different. A surprisingly small number of massive corporations are behind many of the brands people use every single day, from snacks and drinks to household products and entertainment.

In this slideshow, we’re taking a closer look at the companies behind some of the most popular brands in the world. You may recognize the products, but the names of the corporations that own them might come as a surprise.

To top